De leukste plekken om te werken in Limburg

Print
De leukste plekken om te werken in Limburg

Afbeelding: Pexels.com

Na een lange tijd ergens gewerkt te hebben waar je geen of nauwelijks voldoening haalde uit je werk, heb je besloten om de volgende stap te maken. Je wilt ergens anders gaan werken in Limburg en je wilt eigenlijk het liefst zo snel mogelijk starten. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal uitdagende openstaande functies in Limburg onder elkaar gezet.

Denk goed na over wat je kan en vooral ook wat je wilt

Bij het zoeken naar een nieuwe baan is het erg belangrijk om kritisch te zijn. Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Daarnaast dien je ook duidelijk te hebben wat je niet leuk vindt en waar je wellicht ook minder goed in bent. Zet dit voor jezelf vooraf op een lijstje en kijk vervolgens naar welke functies hier goed op aansluiten.

Vind jij zonnepanelen fascinerend? Ga dan aan de bak als Service Technicus!

Werken in Heerlen is bij diverse bedrijven mogelijk. Waar je uiteindelijk terecht komt hangt voornamelijk af van je interesses en kwaliteiten. Als je zonnepanelen fascinerend vindt en ook verstand hebt van de techniek die hierachter zit, dan kan het werk als Service Technicus erg gaaf zijn. Als Service Technicus ben je namelijk verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van grote zonneparken.

Op zoek naar een baan met veel uitdaging en groeimogelijkheden? Ga aan de bak als ontwerper!

Als je een technische opleiding hebt gevolgd, dan wil je het liefst een functie bekleden die hierop aansluit. Een zeer uitdagende functie binnen de techniek is het ontwerpen van bijzondere constructies. Bij veel technische bedrijven ben je hier dag in dag uit mee bezig en heb je ook veel doorgroeimogelijkheden. Werkzoeken binnen de techniek als ontwerper is daarom een echte aanrader.

Vind jij het milieu ook belangrijk? Ga aan de slag als coördinator!

Het is inmiddels voor iedereen duidelijk geworden dat het klimaat aan het veranderen is. Mede daarom is het nu belangrijker als ooit om ervoor te zorgen dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Als je hier invloed op wilt hebben, dan is het werken als coördinator echt iets voor jou. Je houdt je dan bezig met vergunningen en kijkt ook of bedrijven zich wel aan de gestelde eisen houden.