Zo Goed Als Nieuw!

Print
Zo Goed Als Nieuw!

Afbeelding: Frissen Intern Transport

De aankoop van een gebruikt intern transportmiddel is dé manier om de aanschafkosten laag te houden. Een heftruck, magazijntruck of reinigingsmachine gaat immers langer mee dan één leven. Wij beschikken over een ruime voorraad gebruikte machines. De meeste daarvan hebben deel uitgemaakt van onze lange termijn huurvloot en zijn sinds eerste levering bij ons in onderhoud.

Direct inzetbaar

Of het nu gaat om een elektrisch, LPG of diesel aangedreven heftruck, een pallettruck, stapelaar, reachtruck of een veeg- of schrobmachine, nagenoeg alle machines zijn als occasion direct uit voorraad leverbaar én dus meteen inzetbaar.

Nieuwe laklaag

Voordat een gebruikt transportmiddel naar een nieuwe eigenaar verhuist, wordt deze door onze werkplaats geheel in topconditie gebracht en eventueel voorzien van een nieuwe laklaag. En indien gewenst in de kleur(en) van de huisstijl. Uiteraard worden alle interne transportmiddelen eerst, indien van toepassing, officieel gekeurd en uiteraard geleverd met garantie.

Liever nieuw?

Kiest u liever voor een nieuwe machine, dan zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om de aanschaf via financial of operational lease te laten verlopen.

Actuele voorraad

Bekijk onze voorraad occasions op: www.frissen-interntransport.nl/occasions. Staat de door u gewenste machine er niet bij? Neem ook dan contact op met Wynand Wimmers, via +31 43 6099181 of w.wimmers@frissen-interntransport.nl of met Jean-Pierre Jorissen, via +31 43 6099183 of jp.jorissen@frissen-interntransport.nl.