Meerdaagse cursus ‘Zorg en dementie’ in Weert

 © ING Image

Weert
Redactie

Punt Welzijn start op maandag 6 september met de meerdaagse cursus ‘Zorg en dementie‘. De cursus wordt verzorgd door Punt Welzijn in samenwerking met Hulp bij Dementie en MetGGZ.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur. Dit biedt de ruimte om uitgebreid aandacht te hebben voor de praktijk van alle dag. Ook gaat de cursus in op de verschillende vormen van dementie met wisselende ziektebeelden. Mantelzorgers worden geschoold in zaken waar ze in vast lopen, maar ook in de wet- en regelgeving waarmee ze te maken kunnen krijgen. Bij aanvang van deze cursus ontvang je het boek ‘Had ik het maar geweten’.

Lees ook: Dankzij digitaal sleutelkastje kan de zorgverlener binnen, maar de inbreker niet

De bijeenkomsten zijn gratis en worden gehouden op 6 september, 20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november en 15 november van 10.30 tot 12.300 uur in Keenterhart aan het St. Jozefskerkplein 3 in Weert.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal