Meerdaagse cursus ‘Zorg en dementie’ in Weert

Print
Meerdaagse cursus ‘Zorg en dementie’ in Weert

Afbeelding: ING Image

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Punt Welzijn start op maandag 6 september met de meerdaagse cursus ‘Zorg en dementie‘. De cursus wordt verzorgd door Punt Welzijn in samenwerking met Hulp bij Dementie en MetGGZ.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur. Dit biedt de ruimte om uitgebreid aandacht te hebben voor de praktijk van alle dag. Ook gaat de cursus in op de verschillende vormen van dementie met wisselende ziektebeelden. Mantelzorgers worden geschoold in zaken waar ze in vast lopen, maar ook in de wet- en regelgeving waarmee ze te maken kunnen krijgen. Bij aanvang van deze cursus ontvang je het boek ‘Had ik het maar geweten’.

Lees ook: Dankzij digitaal sleutelkastje kan de zorgverlener binnen, maar de inbreker niet

De bijeenkomsten zijn gratis en worden gehouden op 6 september, 20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november en 15 november van 10.30 tot 12.300 uur in Keenterhart aan het St. Jozefskerkplein 3 in Weert.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee