Schoonspringster Inge start ‘Olympisch vuur’ voor Kindervakantiewerk in Maasbracht

Print
Schoonspringster Inge start ‘Olympisch vuur’ voor Kindervakantiewerk in Maasbracht

Schoonspringster Inge Jansen (oranje vest) stak gisteren samen met burgemeester Stef Strous het Olympisch vuur van het Kindervakantiewerk aan. Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Maasbracht -

Niemand minder dan Olympisch schoonspringster Inge Jansen gaf maandagmorgen het startsein voor het Kindervakantiewerk Maasbracht. Dat deed ze door het Olympisch vuur aan te steken op het plein bij basisschool de Toermalijn, want het Kindervakantiewerk heeft dit jaar Olympische Spelen als thema. De schoonspringster, die tijdens de Spelen vijfde werd op de driemeterplank, bracht haar jeugd door in Maasbracht. Daar was ze geregeld te bewonderen op de duikplank in het Eurobad.

Na de opening van het Kindervakantiewerk werd Janssen op het gemeentehuis in Maasgouw ontvangen waar burgemeester Stef Strous en wethouder Math Wilms mede namens het college hun waardering overbrachten voor haar topprestatie tijdens de Olympiade in Tokio.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu