Auto met vrouw en kinderen belandt op zijkant na botsing bij toerit A2 in Nederweert

Print

Auto met vrouw en kinderen belandt op zijkant na botsing bij toerit A2 in Nederweert. Video: Weert de Gekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Bij een botsing op de toerit Wildenberg van de A2 in Nederweert is maandagmiddag een auto met daarin een vrouw en twee kinderen op de zijkant beland.

Het ongeval gebeurde rond kwart over één toen een auto op de Dr. Anton Philipsweg een bestelbus wilde inhalen. Echter voor die bestelbus reed nog een andere auto, maar dat had de bestuurster van de auto die achter de bestelbus reed niet gezien.

Toen de voorste auto afsloeg om de toerit op te rijden was de achterste auto bezig met het inhalen van de bestelbus. De bestuurster van de achterste auto merkte te laat op dat de auto voor de bestelbus afsloeg. Het gevolg was een botsing waarbij de voorste auto op de zijkant terecht kwam. De andere auto kwam in de naastgelegen berm tot stilstand, meldt WeertdeGekste.

Er kwam uit voorzorg een ambulance ter plaatse, maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De kinderen kregen van de hulpdiensten een knuffelbeertje om van de schrik te kunnen bekomen.

De voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. Tijdens de bergingswerkzaamheden moest de toerit Wildenberg en Dr. Anton Philipsweg tijdelijk worden afgesloten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen