Aangeboden door Gemeente Brunssum

Driedaags muziekprogramma opent nieuw Openluchttheater

Print

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 september vindt de officiële opening plaats van het openluchttheater in Brunssum.

Deze officiële opening wordt gevierd met concerten, kindertheater en film. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!

Optredens worden verzorgd door het Nederlands Douane Orkest, Emma Kok, Guido‘s Orchestra en het Maastrichts Salon Orkest. Voor de kinderen komt theaterartiest en mimespeler Hakim (bekend van Sesamstraat) met een verrassende show. En het weekend wordt op zondagavond afgesloten met een vertoning van de muzikale romantische komedie ‘Mamma Mia, Here We Go Again!’. Dit alles valt te beleven in het mooiste openluchttheater van Limburg, gelegen in het prachtige Vijverpark.

Toegang

Kaartjes zijn 5 euro (inclusief 2 consumpties) voor film en concerten, en 2 euro voor de kindervoorstelling. Kaartjes kunnen besteld worden via Tickli. Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.brunssum.nl/openingolt.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer snel want op=op!

Openluchttheater Vijverpark

Het Openluchttheater is gelegen in het Vijverpark, in het centrum van Brunssum.

Het theater, oorspronkelijk gebouwd in 1951, is onlangs ingrijpend vernieuwd. Daarbij is een overkapping geplaatst waardoor voorstellingen ook bij regen doorgang kunnen vinden. Het theater biedt ongeveer 600 zitplaatsen (400 onder de huidige coronamaatregelen).

In de nabijheid van het theater is voldoende gratis parkeergelegenheid, onder meer op het Lindeplein en het Alsdorfplein.