Publiekslieveling Cas Wolters uit Lerop opnieuw te zien in Heel Holland Bakt

Cas Wolters tijdens zijn eerste deelname aan Heel Holland Bakt met presentator André van Duin in 2019. © Facebookpagina Cas Wolters

Lerop -

Cas Wolters uit Lerop is een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van televisieprogramma Heel Holland Bakt dat vanaf 5 september op Omroep Max wordt uitgezonden.

onze verslaggever

Omroep Max heeft de formule voor de editie van 2021 enigszins aangepast, door bakkers die in vorige seizoenen hebben meegedaan opnieuw uit te nodigen voor Heel Holland Bakt Nog Een Keer. Dat is ter ere van de tiende verjaardag van het programma.

Lees ook: Cas Wolters: ‘Voor mijn auditie dacht ik dat Heel Holland Bakt een suf ouwelullenprogramma was’

Bekende gezichten als Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas doen mee aan Heel Holland Bakt Nog een keer. In de reeks gaan thuisbakkers aan de slag met opdrachten die geïnspireerd zijn op de opdrachten uit voorgaande afleveringen. André van Duin presenteert weer, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven beoordelen zoals voorgaande jaren de baksels.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal