Verstappen klaar voor tweede deel van F1-seizoen

 © Red Bull Content Pool

Max Verstappen kijkt uit naar het tweede deel van het seizoen. De coureur van Red Bull begint komend weekend aan de Grote Prijs van België met 8 punten achterstand op wereldkampioen Lewis Hamilton van Mercedes en laat weten klaar te zijn voor de titelstrijd.

Redactie

„Het voelt goed om weer terug te zijn. Drie races in drie weekenden achter elkaar is veel, maar dat geldt voor iedereen en er komen enkele leuke circuits aan om naar uit te kijken”, zei Verstappen.

Lees ook: Pech Verstappen stapelt zich op: ‘Maar we hebben nog volop kansen om wereldkampioen te worden. En we zullen terugslaan’

De Limburger benadrukt nog maar eens dat Spa-Francorchamps zijn favoriete circuit is. „Het is echt heel cool om te racen met zo veel hogesnelheidsbochten en hoogteverschil. Ik kijk er ook naar uit om alle fans weer terug te zien. Het wordt mooi om zo veel oranje op de tribunes te zien, nadat de toeschouwers vorig jaar niet mochten komen. Het is een goede plek om onze titelstrijd te herstarten. Ik ben goed voorbereid.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal