Film (R)Evolutie van Toneelgroep Maastricht genomineerd voor Gouden Kalf Competitie 2021

Print

Filmrevolutie Toneelgroep Maastricht. Video: Toneelgroep Maastricht

Maastricht / Itteren -

De dystopische filmkomedie (R)Evolutie van Toneelgroep Maastricht, Pupkin en NTR is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival. De film gaat maandag 27 september in première tijdens het festival in Utrecht.

De regie is in handen van Servé Hermans, artistiek leider Toneelgroep Maastricht. De rollen worden gespeeld door Angela Schijf, Bruno Vandenbroecke, Anniek Pheifer, Jouman Fattal, Michel Sluysmans, Michiel Blankwaardt, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Wielkens en Porgy Franssen. (R)Evolutie draait vanaf 18 november in de bioscopen en zal eind december op televisie verschijnen bij de NTR.

Lees ook: Hoofdrol Angela Schijf in eerste film Toneelgroep Maastricht: ‘Mensen plakken Flikken Maastricht op me’

(R)Evolutie speelt zich af in de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is. De opnames vonden in mei plaats in de omgeving van Maastricht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee