VVV werkt tegen Jong AZ en FC Den Bosch nog met tijdsloten

 © VVV

Noord- en Midden-Limburg

VVV blijft voorlopig met tijdsloten werken bij thuiswedstrijden. Dat zijn de duels tegen Jong AZ (vrijdag 27 augustus 20.00 uur) en FC Den Bosch (vrijdag 10 september 20.00 uur). Dit zorgt ervoor dat het publiek in De Koel op tijd binnen is voor de wedstrijd.

De eerste wedstrijd tegen NAC leverde lange wachtrijen op, omdat iedere fan gecontroleerd moest worden op een bewijs van vaccinatie of een negatieve testbewijs. Dit zorgde ervoor dat niet iedereen op tijd binnen was voor de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Almere City werd er met tijdsloten gewerkt. „Het werken met tijdsloten en extra opwaardeerpunten zorgden voor minder lange wachtrijen voor de ingangen en de Fanshop van het stadion. Dat willen we natuurlijk zo houden”, schrijft VVV onder meer op het eigen clubkanaal.

Voor de wedstrijd tegen Jong AZ en FC Den Bosch zal er dus er opnieuw op deze manier gezorgd worden dat de supporters op tijd binnen zijn. ,,Medio september bekijken we de situatie opnieuw, omdat de coronarichtlijnen dan mogelijk weer veranderen. We weten natuurlijk nog niet of er versoepelingen of juist weer strengere maatregelen komen’’’, aldus VVV’s persvoorlichter Stijn Vullings.

Meer informatie is te vinden op de website van VVV.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal