Zweedse film van Kay Pollak tijdens Zomerfestival Voerendaal

 © ING Image

Voerendaal -

In Voerendaal wordt tijdens het zomerfestival op vrijdag 24 september van 20.30 uur tot 23.00 uur een Zweedse film van Kay Pollak getoond: As It is in Heaven.

De voorstelling vindt om precies te zijn plaats in de Laurentiuskerk aan het Kerkplein 37 in Voerendaal. De entree is gratis.

Het verhaal gaat over een beroemde dirigent die na een hartinfarct, incognito terugkeert naar zijn geboortedorp, waaruit hij ooit werd weggepest. Hij gaat er een koor leiden en raakt betrokken bij de groep mensen en wat hen beweegt. Waarom doen ze de dingen die ze doen?

„Een absolute topfilm, die je lang zal bezighouden. Zo mooi, zo klein en tegelijk zo‘n grootste boodschap. Je mag zijn zoals je bent… De film duurt ruim twee uur, plus een korte pauze. Neem vooral een kussentje mee om op te zitten, want de kerkbanken zijn niet gemaakt voor een lange zit”, valt er te lezen op de Facebookpagina van Zomerfestival Voerendaal.

Er is met anderhalve afstand-regel ruimte voor zestig gasten. Reserveer kan via Evelien Severens door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Marcel Mollink: 045-5740378.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal