Opnieuw grote invasie van gigantische fantasiefiguren in centrum Heerlen tijdens Cultura Nova

Print
Opnieuw grote invasie van gigantische fantasiefiguren in centrum Heerlen tijdens Cultura Nova

Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG

Heerlen / Hoensbroek -

De gigantische figuren van het Franse gezelschap Plasticiens Volants, bekend van de Godzilla, nemen het centrum van Heerlen over in de tweede helft van Cultura Nova.

Van 1 tot en met 5 september vindt La Grande Invasion plaats. Op zes locaties in Heerlen komen de fantasierijke figuren van Plasticiens Volants te staan: bij Schunck op De Bongerd, op Pancratiusplein Noord vóór de Schelmentoren, in het Romeins Kwartier tegenover het Thermenmuseum, bij het Royal Theater naast het Maankwartier, bij de Brightlands Smart Services Campus in de tuin van het ABP en op het festivalplein het Van Grunsvenplein.

De route is gratis te volgen Op woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 19.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Het Franse gezelschap Plasticiens Volants is geen onbekende in Heerlen. Al enkele malen waren ze met hun voorstellingen te gast bij festival Cultura Nova.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu