Veel activiteiten in Beesel, tijdelijk platform Bie-ein gelanceerd

Veel activiteiten in Beesel, tijdelijk platform Bie-ein gelanceerd

Afbeelding: Gemeente Beesel

Beesel / Reuver -

In de aankomende weken worden er in gemeente Beesel verschillende activiteiten georganiseerd rondom dementie, eenzaamheid, toegankelijkheid, lezen & schrijven en sport & cultuur. Daarom is sinds woensdag 1 september het tijdelijke platform Beesel Bie-ein gelanceerd.

Op dit platform wordt in één oogopslag duidelijk welke activiteiten er rondom deze thema’s zijn. Stichtingen, verenigingen, instellingen, kunstenaars, sportievelingen, hobbyisten en andere organisaties organiseren verschillende activiteiten en zetten hun deuren open voor geïnteresseerden.

Inwoners van de gemeente Beesel krijgen zo de kans om gratis een keer iets uit te proberen dat ze misschien nog niet eerder hebben ervaren.

Dit vraag en aanbod van activiteiten komt bij elkaar op het tijdelijke platform Beesel Bie-Ein. Een platform van en voor de gemeenschap van Beesel. Beesel Bie-ein is ontstaan als middel om verschillende themaweken aan elkaar te verbinden.

Het platform wordt continu aangevuld. Gedurende de maand september (en een deel van oktober) komen er steeds nieuwe activiteiten bij. Gemeente Beesel roept stichtingen, verenigingen, instellingen, kunstenaars, sportievelingen, hobbyisten en andere organisaties op om hun activiteit zelf eenvoudig aan te melden op het platform door op de button ‘activiteit aanmelden’ te klikken. Zo kan de gemeenschap gebruik maken van een zo uitgebreid mogelijk aanbod van activiteiten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu