Kermisposter Echt gemaakt door kunstenaar Leo Kornips

Print
Kermisposter Echt gemaakt door kunstenaar Leo Kornips

Afbeelding: Gemeente Echt

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Kunstenaar Leo Kornips heeft het eerste exemplaar van de Echter Kirmesposter aan burgemeester Jos Hessels en wethouder Marian Bruijsten overhandigd.

Het is nog niet duidelijk of de Echter Kermis in oktober doorgaat vanwege de coronamaatregelen, maar desondanks heeft Kornips toch al nostalgische kermisposter gemaakt waarmee hij een hart onder de riem steekt van alle kermisfanaten. Onderaan de poster staat nog geen datum. Kornips: „Op deze manier kan iedereen, zodra bekend is wanneer de kermis kan plaatsvinden, zelf de juiste datum op de poster zetten. Voor die tijd kan iedere inwoner van de gemeente de poster voor de ruit hangen als uiting van saamhorigheid.”

De ‘Echter Kirmesposter’ is vanaf deze week, zo lang de voorraad strekt, gratis op te halen tussen 13.00 en 20.00 uur bij kunstenaar Leo Kornips aan de Laurierstraat 10 in Echt. Ook bij de balie van het gemeentehuis zijn tijdens openingstijden enkele posters verkrijgbaar.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu