Politie zoekt vergeefs bestuurder na aanrijding op de buitenring bij Brunssum

Met een speurhond werd naar een eventuele bestuurder van de gecrashte auto gezocht. © Track88

Brunssum -

Op de buitenring N300 bij Brunssum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto op een taxi gebotst. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd.

Peter Bruijns

Een inzittende van die personenauto was dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis is gebracht. De taxichauffeur had nekklachten. De politie heeft in de buurt van het ongeval met een speurhond gezocht naar iemand die mogelijk de personenauto zou hebben bestuurd. Er werd niemand aangetroffen.

Voor de politie is het niet duidelijk wie de chauffeur was. Zaterdagochtend werd niet uitgesloten dat de gewonde man, die zei dat hij als passagier in de auto zat, toch gereden heeft. Die persoon was onder invloed. Als blijkt dat hij toch de chauffeur was, zal hij worden aangehouden, maar dat wordt nog onderzocht, aldus de politiewoordvoerder.

De beschadigde taxi. © Track88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal