Jonge supporter scoort tijdens wedstrijd ‘selfie’ met Depay

Print
Jonge supporter scoort tijdens wedstrijd ‘selfie’ met Depay

Memphis poseert met zijn jonge fan. Afbeelding: ANP/HH

Memphis Depay keek even raar op toen er zaterdagavond in de slotfase van het thuisduel van het Nederlands elftal tegen Montenegro (4-0) plotseling een jeugdige fan naast hem op het veld stond. Het jongetje vroeg om een ‘selfie’ en de aanvaller van Barcelona besloot samen met hem te poseren.„Ik zag hem al van ver aankomen. Dus ik had me er al op voorbereid”, zo verklaarde de aanvalsleider na afloop bij de NOS. „Het was geen klein kindje, een jongen van een jaar of dertien. Je weet dat het niet hoort, maar als hij dan toch al daar is...”

De supporter was zichtbaar gelukkig met zijn ‘selfie’ en sprintte snel weer de hoofdtribune van het Philips-stadion op. Na het laatste fluitsignaal probeerden ook nog enkele andere supporters de speler van het Nederlands elftal te bereiken. Zij werden echter door toegesnelde stewards tegengehouden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee