Walk&Talk voor werkzoekenden in bibliotheek Horst over uitzendbranche

Print
Walk&Talk voor werkzoekenden in bibliotheek Horst over uitzendbranche

Afbeelding: Getty Images

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn -

Hoe gaat een uitzendbureau te werk? Daarover gaat de Walk&Talk in de bibliotheek van Horst op dinsdag 7 september.

Vroeger zat in ieder dorp een uitzendbureau, tegenwoordig is de branche meer gecentraliseerd en worden de meeste zaken online afgehandeld. Een medewerker van Adecco geeft werkzoekenden uitleg over de huidige werkwijze en inzicht in de sollicitatieprocedure.

Tevens is er voor deelnemers gelegenheid om eigen sollicitatie-ervaringen te delen en tips uit te wisselen. De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur in de vestiging van BiblioNu in het Gasthoes in Horst. Deelname is, net als koffie en thee, gratis. In verband met de coronabeperkingen is er plek voor maximaal twaalf bezoekers.

Aanmelden kan via www.biblionu.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu