Bijzondere ontmoetingsplekken in Venlo en Venray bij Full Account Adviseurs en Accountants.

Print
Bijzondere ontmoetingsplekken in Venlo en Venray bij Full Account Adviseurs en Accountants.

Afbeelding: Full Account

Wij houden van verbinden. Het verbinden van organisaties, het verbinden van mensen. Want ondernemen gaat altijd over mensen. Hun ambities. Hun Dromen. Hun kwaliteiten. Als je mensen in verbinding brengt, gebeuren de mooiste dingen. Full Account gelooft in de nabijheid. In Contact. In ontmoeting tussen mensen. Dat willen wij faciliteren. Onze kantoren hebben bijzondere ontmoetingsplekken. In Venlo is deze hypermodern, in Venray bulkt deze van historie. Het doel is identiek: mensen bij elkaar brengen.

Kantoor Venlo

Full Account is meer dan een accountant. En de bedrijven die wij adviseren, zijn altijd in beweging. Architect Jan Hermkes verwerkte onze visie in zijn ontwerp voor ons kantoor in Venlo. Beweging zie je in de golvende vorm van de gevel. In de glimmende en blinkende roestvastplaten: ze weerspiegelen het verkeer dat voorbij rijdt op de Krefeldseweg, ze weerkaatsen de dynamiek van buiten, én ze zorgen ervoor dat het pand bij veranderend licht steeds weer een andere uitstraling krijgt. Altijd in beweging, altijd in verandering: dat is Full Account, spil en mede-regisseur van veranderingsprocessen bij ondernemingen.

Bijzondere ontmoetingsplekken in Venlo en Venray bij Full Account Adviseurs en Accountants.
Foto: Full Account

Kantoor Venray

In Venray is Full Account gevestigd in de kapel van het Sint Jozefklooster aan de Eindstraat 18. ‘Toen ik er voor het eerst binnen wandelde, was ik meteen onder de indruk,’ zegt directeur John Straten. ‘De kapel is een prachtige ruimte die barst van de geschiedenis en die volop mogelijkheden biedt voor veelzijdig gebruik.’ Behalve een kantoorruimte is het ook een echte ontmoetingsplek. Het is een belevingsruimte waar Full Account gesprekken, bijeenkomsten en presentaties organiseert. Een warm bad. Een Huis voor Ondernemers.

Wilt u graag meer informatie over onze ontmoetingsplekken? Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met Patricia Janssen pjanssen@fullaccount.nl