Finalisten liedjesavond Blerick gekozen uit 27 inzendingen

Print
Finalisten liedjesavond Blerick gekozen uit 27 inzendingen

De voorselectie vond plaats in zaal Apollo. Afbeelding: Vg De Wortelepin

Blerick -

Uit 27 inzendingen, twee meer dan eerder werd gemeld, zijn maandagavond de elf finalisten voor de liedjesavond van carnavalsvereniging de Wortelepin in Blerick gekozen.

Een gemêleerd gezelschap van debutanten, veteranen en ‘herintreders’ trad op tijdens de voorselectie in zaal Apollo. Finaleplaatsen werden door de jury toebedeeld aan Joep Bindels, Paul van Steenkiste, Paul Klaassens en Jan Derijk met D’n hoëgen hood, Marina Claessen met Dao genete weej van, Lonneke van Doorn, Annette Hermans, Ruud Geeraets en Wim Janssen met Noow kôm ik dich alweer heej taege, Marco Vaessen met Neemus zoe gek wie ik, Roy van den Broek en Evelyn Theunissen met Dich kieks mich bekind, Nico Meerts, René Hutjens, Resy Lucassen en Ruuth Lucassen met Blomebehang, Willy Billekens en Bart Janssen met Wao zien we gister gewaes, Julia Beurskens met Laot ze maar kiéke, Marion Pleunis, Jacqueline Derikx, Marlie Hanraths en Patricia Görtjes met Kom laot os nog ens zinge, Arno Arts, Evelyn Theunissen en Wouter de Wolf met Nog eine kier en Rob Mans, Marc Houwen, Marion Nissen en Sandra Schattenkerk met Ut allermoeiste stekske.

De verkiezing van de nieuwe Blerickse carnavalsliedjes is op zaterdag 2 oktober en net als vorig jaar live te volgen bij Omroep Venlo. Thuis op de bank, maar ook in ’t Raodhoes. De Wortelepin zet in op een finale mét publiek. Wanneer de coronaregels het toelaten, wordt de zaal ingericht als een huiskamer, waar de vakjury zal plaatsnemen tussen de toeschouwers en ook het artiestencafé wordt ingericht. De elf liedjes worden gepresenteerd vanuit de studio van de omroep.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen