Vaccinatiehal in Mecc is gesloten en verhuist naar XL teststraat om de hoek

Print
Vaccinatiehal in Mecc is gesloten en verhuist naar XL teststraat om de hoek

Afbeelding: ANP

Maastricht / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Kerkrade / Eygelshoven -

De vaccinatiehal in het Mecc in Maastricht is sinds zondag gesloten. De priklocatie van de GGD Zuid-Limburg is verhuisd naar de vlakbij gelegen Paul-Henri Spaaklaan 2, waar ook de XL-teststraat ligt. Mensen kunnen er zonder afspraak terecht voor een prik. Ook kan daar de vaccinatie worden bijgeschreven in het zogeheten gele boekje. De locatie is geopend van woensdag tot en met zondag van 08.00-16.00 uur.

Het vaccineren in het Mecc is stopgezet, omdat alle mensen die zich konden laten vaccineren inmiddels een uitnodiging hebben gehad. Daarvan heeft grofweg ruim tweederde zich laten vaccineren. In het Mecc zijn 316.936 prikken gezet, aldus de GGD.

Het vaccineren in de Rodahal in Kerkrade stopt per 27 september. Daar wordt nog naar een alternatieve tijdelijke locatie gezocht.

In Geleen blijft de vaccinatielocatie in de Herenhof voorlopig open. Daar is sinds vorige week bovendien een pop-up locatie geopend in wijkcentrum De Linde in de wijk Lindenheuvel.

In totaal heeft GGD Zuid-Limburg tot nu toe 692.289 prikken gezet.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen