Wandelcompetitie in Bergen tijdens Nationale Sportweek met Ommetje-app

Wandelcompetitie in Bergen tijdens Nationale Sportweek met Ommetje-app

Afbeelding: Gemeente Bergen

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Zoveel mogelijk mensen dagelijks een ommetje van minimaal twintig minuten laten maken. Dat is het doel van de wandelcompetitie van de beweegcoaches van Bergen Beweegt Natuurlijk. Iedereen uit de gemeente Bergen kan meedoen.

De wandelcompetitie start op vrijdag 17 september tijdens de Nationale Sportweek. Een maand lang kunnen er punten worden verdiend door wandelingen bij te houden in de Ommetje-app. De drie grootste fanatiekelingen, die op 17 oktober de meeste punten hebben verzameld, winnen een prijs.

De Ommetje-app van de Hersenstichting stimuleert om dagelijks een ommetje van minimaal twintig minuten te maken. De app houdt bij hoeveel ommetjes er worden gemaakt en geeft na ieder ommetje een leuk weetje. Tevens is het mogelijk virtuele medailles te winnen.

Iedereen uit de gemeente Bergen kan vanaf vrijdag 17 september in de Ommetje-app toetreden tot Team Bergen Beweegt Natuurlijk. De Ommetje-app is gratis te downloaden. Meedoen aan de wandelcompetitie is ook gratis en aanmelden niet verplicht.

Meer info is te vinden op de website van de gemeente Bergen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen