Asfaltwerkzaamheden A73 tussen Roermond en Venlo

Asfaltwerkzaamheden A73 tussen Roermond en Venlo

Afbeelding: Archief De Limburger

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Reuver / Beesel / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde -

Rijkswaterstaat start op vrijdag 24 september met asfaltwerkzaamheden aan de A73 tussen Roermond en Venlo. De snelweg vanuit Roermond richting Venlo is dan afgesloten. Dat geldt ook voor de op- en afrit Beesel . Vanuit Belfeld/Venlo richting Reuver is de snelweg wel open.

In verband met verzakking is de Rijksweg tussen Belfeld en Reuver in dat weekend ook afgesloten. Het is een onaanvaardbaar risico om het verkeer dat normaliter via de Rijksweg rijdt om te leiden. Aangezien de gemeente Beesel en Venlo veel (zwaar) sluip- en zoekverkeer in het buitengebied verwachten zullen ter bescherming van de weg, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Reuver, ook alle wegen tussen Reuver en Belfeld volledig worden afgesloten.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Beesel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu