Wittenhorst wint ruim van Eijsden, Venlosche Boys en SV Venray gelijk

Noord-Limburg -

Wittenhorst heeft de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt door met ruime cijfers op bezoek bij Eijsden te winnen: 1-6

Jeroen Verkennis was aan Horster zijde de productiefste man met drie treffers. De andere doelpunten kwamen op naam van Giel Beurskens, Dirk Scheres en Niek van der Sterren. Door de zege bekert Wittenhorst verder.

Dat geldt ook voor Venlosche Boys dat in dezelfde groep boven de Horstenaren eindigde en eerste werd. De ploeg van Joeri Janssen speelde gelijk op bezoek bij Geusselt Sport: 1-1. Verdediger Rubin Peulen was net zoals vorige week trefzeker voor de oranjezwarten.

SV Venray was al verzekerd van een plek in de volgende ronde. De ploeg van Frans Koenen speelde na twee overwinningen gelijk op bezoek bij GSV’28: 2-2. Koenen zag zijn ploeg wel nog twee keer op voorsprong komen, maar moest genoegen nemen met een punt. Bram Vievermans en Niek Versteegen waren de doelpuntenmakers aan Venrayse zijde.

Alle drie de Noord-Limburgse clubs uit de eerste klasse D beginnen de competitie met een uitwedstrijd op zondag 26 september. Wittenhorst gaat op bezoek bij Veritas, Venlosche Boys en Venray reizen af naar Brabant om respectievelijk tegen Deurne en Heeze te spelen.