Help Harry mee naar het vinden van zijn bingekaarten in escaperoom Reuver

Help Harry mee naar het vinden van zijn bingekaarten in escaperoom Reuver
Reuver / Beesel -

In het kader van de Week van de Dementie wordt er op dinsdag 21 september van 9.00 tot 13.00 uur in zalencentrum De Schakel in Reuver een escaperoom georganiseerd.

De zogeheten ‘Mobiele verwarring’ wordt drie keer gespeeld en duurt anderhalf uur. „Je verplaatsen aan de hand van een escaperoom in de mens met dementie. In kleine groepjes betreden deelnemers de fictieve beleefwereld van Harry, een Limburgse senior met dementie, binnen, waar zij aan de hand van verschillende opdrachten de code moeten kraken die leidt naar de voor Harry onvindbare bingekaarten. Na afloop worden ervaringen met elkaar gedeeld en krijgen deelnemers tips die zij kunnen meenemen in hun dagelijkse leven”, valt er te lezen op de website BeeselBie-Ein.

Elke sessie kunnen er maximaal zes personen deelnemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar weekvandedementie@beesel.nl met vermelding van naam en telefoonnummer.

Neem voor meer informatie contact op weekvandedementie@beesel.nl of telefoonnummer: 077-2072168.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen