Video: Straat afgezet na aantreffen ‘gevaarlijke’ stoffen bij politie-inval Blerick

Print

Mogelijke stoffen voor explosieven en drugs aangetroffen bij politie-inval woning Blerick, omgeving is afgezet. Video: Track’88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie is maandagochtend een woning binnengevallen aan de Burgemeester Coenegrachtstraat in Blerick. Hierbij zijn stoffen aangetroffen waarvan werd vermoed dat ze gevaarlijk zouden zijn. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kon echter niet vaststellen dat de stoffen werden gebruikt bij de productie van drugs en explosieven.

Aanleiding voor de inval was eigenlijk een ander politieonderzoek. De politie verrichtte een aanhouding in de woning, en trof daarbij de grondstoffen aan.

Video: Straat afgezet na aantreffen ‘gevaarlijke’ stoffen bij politie-inval Blerick
Foto: Keistadnieuws

De omgeving rondom de woning, in de buurt van supermarkt Aldi, werd afgezet met linten. De EOD onderzocht uitvoerig of de stoffen een explosiegevaar vormden. Dit bleek niet het geval. Ook de brandweer en een ambulance waren uit voorzorg aanwezig. Rond twee uur werd het onderzoek afgerond, en verlieten de hulpdiensten de locatie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee