3 belangrijkste voetbalwedstrijden in de maand september

Print
3 belangrijkste voetbalwedstrijden in de maand september

Wedden op voetbal is al jaren een populair fenomeen, sinds 1956 geeft TOTO de mogelijkheid om op voetbalwedstrijden te wedden. De Eredivisie is zeker niet de enige competitie waar je op kunt wedden. De grootste bedragen worden vaak vergokt aan het bekende Champions League waar clubs als Barcelona, Bayern München en Real Madrid de sterren van de hemel spelen. Bij grote bookmakers zoals TOTO en Unibet heb je elke week weer keuze uit verschillende wedstrijden waar je op kunt wedden. Gok je aan het begin van het seizoen al wie er kampioen wordt? Dan is het mogelijk om een vrij hoog geldbedrag te winnen. Geld inzetten op voetbalwedstrijden gebeurt overal ter wereld, hier in Nederland wordt meestal gegokt op de Eredivisie. In dit artikel bespreken we de vijf belangrijkste wedstrijden in de maand september in de Eredivisie.

Het meest gegokte spelletje in de wereld

Voetbal is de meest gekozen sport om te spelen, maar ook om voor te gokken. Wekelijks wordt er over heel de wereld veel gegokt op het voetbal, voor zowel de competities in de landen zelf maar ook bij de internationale competities zoals de Europa League of de Champions League. Alleen in Europa zijn er al miljoenen mensen die fanatiek de sport volgen en een gedeelte van deze fans zal regelmatig ergens op wedden. Online wedkantoren hebben als voornaamste bron van inkomsten de voetbalwedstrijden. De nationale competities worden druk bezocht door de supporters, maar de Europese wedstrijden geven toch vaak een extra lading mee. Clubs strijden tegen elkaar voor de Europese trofeeën en supporters zijn bij deze wedstrijden nog sneller geneigd te gokken wat de uitslag wordt.

Het programma van de Eredivisie

In de maand september zijn er in de Eredivisie weer een hoop mooie wedstrijden. Na 3 wedstrijden neemt PSV momenteel de leiding in de Eredivisie, maar hoelang gaat dit nog zo blijven? Misschien toch maar eens tijd om een wedje te plaatsen.

FC Utrecht, wie momenteel derde staat in de Eredivisie speelt zaterdag 11 september tegen FC Twente. Een gewaagde tegenstander uit Twente, gaat Utrecht er met de 3 punten van door of bemachtigen beide partijen een punt? Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Later die dag speelt Pec Zwolle tegen Ajax. De club uit de hoofdstad van Nederland staan momenteel twee punten achter op rivaal PSV. Weten zij dit gat te dichten, of wordt het gat met PSV groter? AZ speelt op 11 september thuis tegen PSV. Dat belooft een wedstrijd vol spanning en sensatie te worden. PSV, wie in goede vorm verkeerd, gaan zij zichzelf belonen met 3 punten of zal dit het eerste verlies worden van de club dit seizoen? Geld inzetten op de Eredivisie kan ieder weekend op iedere wedstrijd.

Nu jij weet die 3 belangrijkste wedstrijden er dit weekend plaatsvinden, kun je een goed afgewogen keuze maken. Toch maar een wedje leggen, of kijk je vanaf de bank de wedstrijd en neem je geen risico. Het belooft weer een mooi voetbalweekend te worden.