Henny Vrienten (73) ziek, afscheidstour Doe Maar afgelast

Print
Henny Vrienten (73) ziek, afscheidstour Doe Maar afgelast

Afbeelding: ANP/HH

Henny Vrienten, de voorman Doe Maar, gaat ’een ziekenhuistraject in voor onderzoeken’. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag laten weten als aanvulling op het nieuws dat de 73-jarige Vrienten ziek is en daarom de afscheidstour van Doe Maar niet doorgaat.

Er worden geen mededelingen gedaan over wat hij precies heeft. Vrienten en zijn band Doe Maar moesten vanwege de ziekte onverwacht besluiten de afscheidstournee van de groep af te gelasten. Hij stond gepland voor de komende maanden.

Niet ingehaald

De concerten zullen niet worden ingehaald, meldt MOJO. „Henny en de andere Doe Maar-leden, alsmede de crew en natuurlijk alle fans, keken enorm uit naar de afscheidstournee”, staat in een korte verklaring. „We betreuren allen dat de tour geen doorgang kan vinden en wensen Henny veel beterschap en sterkte.”

Alle kaartkopers worden per mail geïnformeerd en krijgen hun aankoopbedrag van de tickets automatisch teruggestort.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee