Duitser (37) aan verwondingen overleden na ongeluk op A67 bij Maasbree

Print
Duitser (37) aan verwondingen overleden na ongeluk op A67 bij Maasbree

Afbeelding: Track’88

Maasbree -

Een 37-jarige man uit het Duitse Mönchengladbach is zaterdag overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval dat eerder die ochtend plaatsvond op de A67 ter hoogte van Maasbree.

De twee andere gewonde slachtoffers zijn mannen van 35 en 52 jaar, eveneens uit Mönchengladbach.

Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A67. Bij dit ongeluk waren twee auto’s betrokken. Nadat een auto achterop de auto reed met de drie slachtoffers, vluchtte de bestuurder van de auto nadat één van de auto’s in brand vloog. Het is onbekend hoeveel personen er behalve de bestuurder in de auto zaten die achterop de andere auto reed.

Lees ook: Video: Auto brandt uit op A67; meerdere gewonden en gevluchte personen

Tijdens het ongeval raakte een van de auto’s een voorbijrijdende vrachtauto. De vrachtauto had lichte materiële schade. De politie zette een helikopter en honden in om de gevluchte personen te zoeken. Dit heeft tot nu toe niets opgeleverd. Er is geen sprake van een gestolen voertuig dat achter op de auto reed van de slachtoffers.

De politie onderzoekt de exacte toedracht en komt graag in contact met mensen die informatie hebben die kan leiden tot aanhouding van de verdachten.

Ernstige aanrijding A67 Maasbree.. Video: Track88

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen