Maatschappelijke tak VVV stimuleert verandering van gedrag en leefstijl in maand oktober met verschillende activiteiten

Maatschappelijke tak VVV stimuleert verandering van gedrag en leefstijl in maand oktober met verschillende activiteiten

Afbeelding: VVV

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem -

De maatschappelijke stichting van eerstedivisionist VVV organiseert in oktober de zogeheten Foundationmaand.

Aan de hand van verschillende projecten probeert de VVV Foundation een leefstijl- en gedragsverandering te stimuleren bij verschillende doelgroepen. Van de Peutertour tot aan wandelvoetbal met ouderen, en van de Scholentour met basisschoolkinderen tot aan Shape voor jongeren met een ongezonde leefstijl.

Lees ook: Overgewicht is de kwaal van deze tijd: is de voorlichting niet toereikend of steekt de mensen liever zijn kop in het zand

De wedstrijd VVV-De Graafschap op vrijdag 22 oktober zal ook in het teken staan van de VVV Foundation. Op de (social) mediakanalen van de BVO en de VVV Foundation is er ook extra aandacht voor deze maand vol activiteiten.

Lees ook: Eerste treffer in betaald voetbal Essanoussi; VVV wint in slotminuut

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen