Italiaans international Locatelli komt met huwelijksaanzoek na winnende goal in Turijnse derby

Print
Italiaans international Locatelli komt met huwelijksaanzoek na winnende goal in Turijnse derby

Manuel Locatelli. Afbeelding: Hollandse Hoogte / EPA

De Italiaanse voetballer heeft een bijzondere dag achter de rug. De international van de ‘Azzurri’ besliste zaterdagavond de derby van Turijn in het voordeel van Juventus (0-1). Hij vroeg vervolgens zijn vriendin ten huwelijk.

‘De afgelopen 24 uur van Locatelli: beslissend doelpunt in de derby + een huwelijksaanzoek. Wat een dubbel, Manuel!’, schreef Juventus op Twitter. De 23-jarige middenvelder besliste zaterdag in de 86ste minuut de derby tegen Torino. De ochtend erna werd zijn weekeinde nog mooier. Op het balkon van zijn woning zei zijn vriendin Thessa ‘ja’ op zijn aanzoek. ‘Ja met heel mijn hart’, schreef ze op Instagram bij een foto van het moment.

Locatelli maakte deel uit van de Italiaanse selectie die afgelopen zomer de Europese titel pakte. In de finale tegen Engeland kwam hij tijdens de verlenging het veld in.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu