Limburger Cas mist gouden bakschep in speciale editie Heel Holland Bakt

Cas Wolters tijdens zijn eerste deelname aan Heel Holland Bakt met presentator André van Duin in 2019. © Facebookpagina Cas Wolters

De Limburger Cas Wolters heeft zondagavond niet de jubileumeditie van Heel Holland Bakt kunnen winnen. In de eindstrijd verkoos de jury de bakkunsten van Gwenn boven die van Jacques en Cas uit Lerop, onder de rook van Roermond.

Redactie

In de finale gaven de kandidaten voor de laatste keer alles om juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te overtuigen van hun bakkunsten. Na het maken van een operataart, macarons en een bouwwerk van nougatine keerde Gwenn huiswaarts met de gouden bakschep.

Gwenn heeft de jubileumeditie van Heel Holland Bakt gewonnen. © Matty van Wijnbergen

Lees ook: Cas Wolters: ‘Voor mijn auditie dacht ik dat Heel Holland Bakt een suf ouwelullenprogramma was’

In Heel Holland Bakt Nog een keer namen kandidaten uit eerdere seizoenen van het bakprogramma het tegen elkaar op. Naast de finalisten keerden ook Narcis, Manuela, Filiz en Hidde terug voor de speciale reeks.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal