De Fan of the Match van FC Robinstijn is weer terug in De Koel

De Fan of the Match van FC Robinstijn is weer terug in De Koel

Afbeelding: VVV

Venlo / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel -

De stichting FC Robinstijn en VVV gaan vanaf de thuiswedstrijd tegen MVV zaterdag 9 oktober weer een kind in het zonnetje zetten als de zogeheten de FC Robinstijn Fan of the Match. Als Fan of the Match krijg het kind een uniek kijkje achter de schermen bij de Koelclub.

,,We hebben dit in een eerder stadium ook al gedaan. Door corona was het tijdelijk niet mogelijk om een Fan of the Match te verrassen. Gelukkig kunnen we kinderen vanaf de wedstrijd tegen MVV weer in het zonnetje zetten’’’, aldus Marijn Bouten van de afdeling marketing en communicatie van VVV.

Het kind mag als eerste het veld betreden en samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen. Daarna bekijkt hij of zij de wedstrijd samen met familie op speciaal gereserveerde plaatsen op de tribune.

Kinderen, in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het gewoonweg verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden komen in aanmerking

Mensen die iemand uit de bovengenoemde leeftijdsgroep kennen worden gevraagd een e-mail te sturen naar bjorn.vandeijnen@fcrobinstijn.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen