Venrayse ICT-specialist breidt uit naar Nieuw-Zeeland en Australië

Venray -

Plan-IT International heeft onlangs haar netwerk van partners en distributeurs uitgebreid. Dankzij de samenwerking met het in Auckland (Nieuw-Zeeland) gevestigde Auxo is Plan-IT voortaan ook in dat land en in Australië actief. Het in Venray gevestigde bedrijf ontwikkelt, levert en beheert oplossingen voor planningsvraagstukken binnen de internationale markt van retail automotive bedrijven.

Rob Buchholz

Een onderdeel van Auxo is Systime, leverancier van de DMS Autoline softwareoplossing. Systime was al enige tijd op zoek naar een partner die een product voor werkplaatsplanning, inclusief online boeking voor werkplaatsafspraken in een Autoline-omgeving, in de markt beschikbaar heeft. Door deze samenwerking krijgen klanten die met deze softwareoplossing werken de producten van Plan-IT geleverd.

De eerste klant die van deze samenwerking gebruikmaakt, is de dealerorganisatie van autobedrijf Blackwells (Christchurch, Nieuw-Zeeland) die in de komende weken overschakelt naar Plan-IT Werkplaats in combinatie met Plan-IT Online. Onder Blackwells vallen een aantal grote namen zoals Mazda, Holden, HSV en Isuzu Commercial Trucks.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal