Banenmarkt (vandaag) 8 oktober stadhuis Weert

Print
Banenmarkt (vandaag) 8 oktober stadhuis Weert

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren op de arbeidsmarkt of bent u op zoek naar een nieuwe job?

Kom dan vandaag, op vrijdag 8 oktober, naar de banenmarkt! Werkgevers uit allerlei sectoren maken graag kennis met u in het stadhuis van Weert. En u krijgt de kans om die goede eerste indruk te maken! Wie weet klikt het en volgt er iets moois. Heeft u op dit moment geen werk en wilt u graag weer aan de slag? Of heeft u een baan en wilt u zich gewoon eens oriënteren? Kom dan vandaag een kijkje nemen! Uiteraard mag u ook nog iemand meenemen.

U bent van harte welkom, ook als u buiten deze regio woont. De banenmarkt vindt plaats van 16.00 uur tot 21.00 uur. Er is dus genoeg gelegenheid om een bezoek te brengen aan de leukste banenmarkt van de regio.

Er zijn ongeveer 70 werkgevers aanwezig uit veel verschillende sectoren, met banen op allerlei opleidingsniveaus. Van techniek en hightech tot zorg, gemeente, politie, horeca, logistiek en meer. Op de website www.werkpuntkom.nl vindt u een overzicht van alle werkgevers die aanwezig zijn.

De banenmarkt wordt georganiseerd door Werk.Kom en de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck.

De locatie is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het stadhuis.

Stadhuis Weert beschouwt de banenmarkt als ‘evenement’ en past de geldende overheidsmaatregelen ten aanzien van corona toe.

In dit geval betekent dit dat u de coronacheck-app of een negatief testbewijs, met ID-bewijs, moet kunnen overleggen.

Tot straks!

Banenmarkt vrijdag 8 oktober (vandaag)
Van 16.00 uur tot 21.00 uur
Stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101