Antwerpse Unikoo wil ook Belgisch-Limburg veroveren

Print
Antwerpse Unikoo wil ook Belgisch-Limburg veroveren

C-Mine Genk

Het Antwerpse Unikoo breidt haar diensten voor het mkb uit naar Belgisch Limburg dankzij een fusie met het Genkse marketingbureau AF, dat zich ook vooral op het mkb richt. Dat meldt Made in Limburg.

Volgens Ine Dullaert van Unikoo heeft de Belgisch-Limburgse economie het nog nooit zo goed gedaan als nu. „In 2019 piekte het aantal startende bedrijven en was de werkloosheidsgraad lager dan ooit tevoren. Tijdens de coronacrisis heeft de economie natuurlijk overal klappen gekregen, maar desondanks waren er ook in 2020 5 procent meer starters in de provincie. Something’s cooking in Limburg, en wij willen deel uitmaken van deze succesverhalen.”

De vestiging op de C-Mine in Genk wordt de vierde vestiging voor Unikoo. Mkb-ondernemers kunnen er terecht voor administratieve ondersteuning, marketing, grafisch ontwerp, recruitment en development. Ann Flipkens van AF: „Onder de vleugels van Unikoo kan ik op grotere schaal ondernemen en ook mijn eigen klanten ondersteuning bieden op andere gebieden dan marketing.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu