Driver’s Seat team van Schunck zoekt enthousiaste creatievelingen

Print
Driver’s Seat team van Schunck zoekt enthousiaste creatievelingen

Afbeelding: Schunck Heerlen

Heerlen / Hoensbroek -

Voor het Driver’s Seat team 2021-2022 is Schunck op zoek naar creatieve en enthousiaste leden. Driver’s Seat is een groep jonge ambassadeurs tussen de 16 en 23 jaar, die een jaar lang bij Schunck Museum achter de schermen doorbrengt.

In 2022 is in Schunck Museum de tentoonstelling Keith Haring: Grace House Murals 1983-1984 te zien. Leden van de komende Driver’s Seat editie hebben een plek op de eerste rang bij deze iconische tentoonstelling. Daarnaast gaat de groep zich verdiepen in de nieuwe collectietentoonstelling Smoke and Mirrors.

„Ze gaan op cultureel werkbezoek, maken zelf een tentoonstelling en mogen meedenken over collectiebeleid en publieksprogrammering. Driver’s Seat-leden ontdekken hun eigen talenten en worden creatief uitgedaagd. Ze leren veel over het reilen en zeilen bij een museum voor hedendaagse beeldende kunst”, aldus een woordvoerder van Schunck.

Kijk voor meer informatie op www.schunck.nl/educatie/driversseat.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu