LexQuire Tax & Law verwelkomt notaris en breidt internationaal uit

Het notariële team van LexQuire  © LexQuire

Beek -

Het kantoor van LexQuire Tax & Law in Beek (Maastricht Airport) heeft een ‘nieuwe’ notaris. Bonny Broen, gespecialiseerd in nationaal en internationaal ondernemingsrecht, werd 7 oktober benoemd.

Lieke Rijkx

Broen was kandidaat-notaris sinds 2012 en partner bij LexQuire sinds 2020. „De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier in het notariaat en specialiseerde ik mij in het ondernemingsrecht”, vertelt Broen. „Nu ik notaris ben, ga ik dit werk samen met het groeiende notariële team verder uitdiepen en blijf ik mij inzetten om LexQuire zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Ik oefen mijn werkzaamheden vol energie en passie uit, waarbij ik denk in oplossingen en niet in problemen.”

Buiten Nederland blijft LexQuire uitbreiden. „Internationaal blijven groeien is een van onze ambities in de nabije toekomst”, vertelt advocaat en partner Gideon Stelten. „De Duitse markt speelt een zeer prominente rol in onze praktijk. Ons kantoor in Düsseldorf blijft groeien, naast de andere internationale uitbreidingen.” In september opende het bedrijf een advocatenkantoor in Brussel en een advocatenkantoor in Parijs.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal