De Reusch in Schimmert genomineerd voor ‘Oscar voor de horeca’

Print
De Reusch in Schimmert genomineerd voor ‘Oscar voor de horeca’

Weids uitzicht vanaf het terras van De Reusch. Afbeelding: Rob Oostwegel

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

De Reussch in Schimmert is genomineerd voor de Entree Awards. Deze prijs wordt ook wel de ‘Oscar voor de horeca’ genoemd.

De Reusch, een centrum voor streekproducten in de voormalige watertoren Reus van Schimmert, doet mee in de categorie Best New Hospitality Project. Daarin vallen horecaconcepten waarbij verschillende elementen die elkaar versterken worden gecombineerd.

Lees ook: De Reusch van Schimmert tilt alles naar een hoger niveau

Andere genomineerden voor de prijs zijn Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, House of Rituals in Amsterdam, Domusdela in Eindhoven, Stadshaven Brouwerij in Rotterdam en The Harbour Club Theater in Amsterdam. De uitreiking van de prijzen is op 29 november in het Theater Amsterdam.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu