Lichaam 34-jarige vrouw uit Heerlen gevonden in geparkeerde auto Eemnes: politie doet onderzoek

Print
Lichaam 34-jarige vrouw uit Heerlen gevonden in geparkeerde auto Eemnes: politie doet onderzoek

Afbeelding: Inter Visual Studio/Casper Bunschoten

Heerlen / Hoensbroek -

In een geparkeerde auto bij Van der Valk hotel de Witte Bergen langs de A1 in Eemnes is donderdagavond een lichaam aangetroffen. De politie maakt vrijdagmiddag bekend dat het gaat om een 34-jarige vrouw uit Heerlen. Zij werd sinds afgelopen week vermist. De politie houdt rekening met een misdrijf en zoekt getuigen.

Volgens RTV Utrecht was het rechterzijraam van de auto verbrijzeld. Van tientallen auto’s die van de parkeerplaats kwamen, werden de gegevens genoteerd en de kofferbakken gecontroleerd, meldt de regionale omroep. De auto, een witte VW Polo, stond geparkeerd op een afgelegen plek op de parkeerplaats tegen de A1 aan.

De forensische recherche heeft kort na de vondst van de overleden persoon al onderzoek gedaan bij de auto. De brandweer heeft schermen rondom de auto met daarin het lichaam geplaatst, later zijn extra schermen geplaatst rondom de plek.

Agenten hebben alle voertuigen van de hotelgasten gecontroleerd en hun gegevens genoteerd. Het ging om tientallen auto’s. De politie is dan ook een groot deel van de nacht bezig geweest met deze controle en het onderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu