Opbrengst collecte KWF Kankerbestrijding in Roermond en Roerdalen ruim 30.000 euro

 © KWF

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in de gemeenten Roermond en Roerdalen heeft in totaal 32.557 euro opgebracht.

Rob van Deurzen

Tijdens de collecteweek van 5 tot en met 11 september gingen in Roermond en Roerdalen weer tientallen collectanten op pad. „Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald kan KWF investeren in haar doelen, zodat minder mensen kanker krijgen en meer mensen genezen. Maar KWF zet zich ook in voor een beter leven voor iedereen die met kanker leeft”, aldus een woordvoerster van de afdeling Groot Roermond.

Belangstellenden die volgend jaar in september een paar uurtjes vrijwillig willen collecteren voor KWF in de gemeenten Roermond of Roerdalen of als wijkhoofd de coördinatie willen verzorgen voor een wijk in Roermond, Vlodrop of Sint Odiliënberg kunnen zich aanmelden via KWFroermond@outlook.com, via tel. 06-22330118 of door een berichtje te sturen naar de Facebookpagina KWF afdeling Roermond-Roerdalen-Swalmen.

Wie de collectant gemist en alsnog een bijdrage wil leveren kan een gift overmaken op rekeningnummer NL23RABO0333777999 ten name van KWF Kankerbestrijding of online via kwf.nl/collecte.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal