Man (34) opgepakt na vondst dode Heerlense vrouw in auto

Print
Man (34) opgepakt na vondst dode Heerlense vrouw in auto

Afbeelding: Inter Visual Studio/Casper Bunschoten

Heerlen / Hoensbroek -

De politie heeft een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in verband met de dode vrouw uit Heerlen die in een auto is gevonden bij hotel De Witte Bergen in Eemnes.

Het slachtoffer, een eveneens 34-jarige vrouw, is mogelijk om het leven gebracht. Zij werd sinds afgelopen week vermist. De politie laat weten de rol en betrokkenheid van de man bij haar dood nader te onderzoeken.

Lees ook: Dood gevonden vermiste Heerlense vrouw ‘lieve gulle meid, maar had ook contacten in criminele circuit’

Op parkeerterrein

Het stoffelijk overschot werd donderdagavond gevonden in een Volkswagen Polo op het parkeerterrein van het Van der Valk-hotel langs de A1. De politie vraagt zich af hoelang de auto er al stond geparkeerd, of de vrouw in het voertuig is overleden en of sprake is van natuurlijk overlijden of van een misdrijf. De politie meldde vrijdag rekening te houden met het laatste.

Lees ook: Lichaam 34-jarige vrouw uit Heerlen gevonden in geparkeerde auto Eemnes: politie doet onderzoek

Camerabeelden

Mensen die meer weten over de zaak of camerabeelden hebben, wordt gevraagd zich te melden. „De parkeerplaats bevindt zich in een bosrijk gebied, met veel wandelaars en - later op de avond - gasten van het aanwezige restaurant of hotelbezoekers”, aldus de politie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu