Duizenden horecaprofessionals ontmoeten elkaar tijdens BBB Maastricht

 © Gerlach Delissen Photography

Maastricht -

Op 11 oktober om 11.00 uur werd de 66ste editie van BBB Maastricht feestelijk geopend door Rob van de Wiel, algemeen directeur MECC Maastricht en Dirk Beljaarts, algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland. Van de Wiel opende eerder dezelfde dag ook Bar Bistro Saam.

Lieke Rijkx

Het werd een ‘grande opening’ mét champagne, want er werd gevierd dat horecaprofessionals elkaar na twee jaar weer op de oudste horecavakbeurs van Nederland konden ontmoeten, producten konden proeven én konden netwerken.

De eerste beursdag werd volgens MECC Maastricht zeer goed ontvangen door de meer dan 4.000 bezoekers en 300 exposanten. Naast een volle beursvloer presenteert BBB Maastricht 2021 ook de komende dagen nog een druk programma met onder andere kookwedstrijden en demo’s.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal