Onderzoek in woning Faunasingel Roermond duurt voort

Print
Onderzoek in woning Faunasingel Roermond duurt voort

Afbeelding: Archief De Limburger

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In de woning aan de Faunasingel in Roermond waarvan maandagochtend de bewoonster dood werd aangetroffen, vond ook dinsdagmiddag nog politieonderzoek plaats.

De politie laat weten dat nog steeds niet duidelijk is hoe de bewoonster is komen te overlijden en dat het uitvoerige onderzoek plaatsvindt om een misdrijf uit te sluiten.

Nadat de vrouw maandagochtend iets voor de klok van half negen werd aangetroffen, werden de hulpdiensten gealarmeerd. Dit vond allemaal plaats in het zicht van tientallen leerlingen en hun ouders van basisschool De Brink, die op een steenworp afstand van de betreffende woning ligt. Directrice Emmy Hakvoort laat weten dat er met de schoolkinderen is gesproken over de consternatie en dat ook voor personeel begeleiding is. Een van de kinderen uit het gezin zit op de school.

De politie verwacht later in de week uitsluitsel te kunnen geven over de zaak.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee