Man (18) slachtoffer van brutale beroving in binnenstad Maastricht: politie geeft beelden vrij van verdachten

Print

Man (18) slachtoffer van brutale beroving in Maastricht: politie geeft beelden vrij van verdachten. Video: Politie Eenheid Limburg

Maastricht / Itteren -

De politie heeft woensdag beelden vrijgegeven van verdachten van een brutale straatroof in de binnenstad van Maastricht.

Maandagavond 30 augustus rond half acht werd een 18-jarige man op klaarlichte dag slachtoffer van een brutale beroving in Maastricht. Hij liep nietsvermoedend door de Leliestraat, met in zijn nabijheid een groep van vijf jonge mannen. Op enig moment sprak één van deze mannen het beoogde slachtoffer aan en rukte even later de gouden ketting van diens hals. De anderen leken ondertussen op de uitkijk te blijven staan. De vijf gingen er vervolgens vandoor in de richting van de Grote Staat.

In de hoop dat mensen de verdachten herkennen, heeft de politie woensdag beelden vrijgegeven. Het is onduidelijk of het slachtoffer gewond raakte bij de beroving.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu