RondOm Podotherapeuten neemt Limburgse branchegenoot Koenen over

Print
RondOm Podotherapeuten neemt Limburgse branchegenoot Koenen over

Afbeelding: Getty Images

Heerlen -

RondOm Podotherapeuten neemt per 1 januari het Limburgse Podocentrum Koenen over, dat in totaal 15 vestigingen in Zuid-Limburg heeft.

RondOm heeft zelf 220 praktijken in Nederland, waarvan 3 in Limburg. Door deze overname groeit het aantal Limburgse vestigingen van 3 naar 18. Volgens het bedrijf is deze groei noodzakelijk om te kunnen blijven innoveren en investeren in de ontwikkeling van het vak. Door toenemende specialisaties als echografie, diabetes, reuma, oncologie en kinder- en sportpodotherapie worden investeringen steeds omvangrijker en is schaalgrootte een belangrijke aanjager om voorop te blijven lopen, verklaart RondOm de overname.

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en/of klachten die zijn ontstaan door een afwijkend functioneren van de voet(en), een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Het gaat over het algemeen om pijn aan en/of last van de voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug. Ook geven podotherapeuten preventieve adviezen en behandelen zij afwijkende teenstanden en huid- en nagelaandoeningen die niet door een pedicure mogen worden behandeld.