Vodafone kampt opnieuw met landelijke storing mobiel bellen en internet

Print
Vodafone kampt opnieuw met landelijke storing mobiel bellen en internet

Afbeelding: SOPA Images/LightRocket via Gett

Vodafone kampt sinds donderdagmiddag met een landelijke storing waardoor mobiel bellen en internetten voor veel klanten niet mogelijk is. Eerder deze week had de telecomprovider ook al last van een grote storing.

De problemen lijken rond 14:30 uur te zijn begonnen. Op dat tijdstip kwamen duizenden klachten binnen op de website allestoringen.nl. Ook op social media klagen meerdere klanten dat ze niet kunnen bellen en internetten. Meerdere instanties zijn hierdoor telefonisch niet of slecht bereikbaar.

Klanten van dochteronderneming Hollandsnieuwe zijn eveneens getroffen door de storing. Sommige klanten zeggen dat het in- en uitschakelen van de vliegtuigstand de problemen bij hen oplost.

Lees ook: Landelijke storing bij Vodafone: klanten kunnen niet mobiel bellen en internetten

Vodafone bevestigt de storing op social media. ‘We onderzoeken het op dit moment en werken aan een oplossing’ laat een woordvoerder weten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee