Storing bij Vodafone opgelost, oorzaak was menselijke fout

Print
Storing bij Vodafone opgelost, oorzaak was menselijke fout

Afbeelding: SOPA Images/LightRocket via Gett

De storing bij provider Vodafone Nederland is donderdagavond iets na 22.30 uur opgelost. Door een menselijke fout kon een deel van de gebruikers van Vodafone niet bellen of internetten, laat een woordvoerster van het bedrijf weten. De provider kampte sinds donderdagmiddag met de storing.

„Wij treffen maatregelen om dit soort fouten in de toekomst te voorkomen”, aldus de woordvoerster. Om wat voor fout het gaat, is niet bekendgemaakt. Volgens Vodafone gaat het om een opzichzelfstaand incident en is er geen verband met de eerdere storing van dinsdag, toen waren er ook problemen met bellen en het gebruik van mobiel internet.

Via allestoringen.nl was te zien dat er sinds 14.30 uur meldingen binnenkwamen over een storing bij het Vodafone-netwerk. Bij de helft van de meldingen werd aangegeven dat er geen netwerk of bereik is.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee