Mogelijk salmonella in gehakt van Goedhart Convenience

Print
Mogelijk salmonella in gehakt van Goedhart Convenience

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images

Er zit mogelijk salmonella in de witte punt gehaktbal, sandwich gehakt en volkorenpunt gehaktbal van Goedhart Convenience.

Het eten van producten met deze bacterie kan een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Met name voor mensen met een lage weerstand kan het risico’s opleveren, waarschuwen Goedhart Convenience en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

De producten zijn verkocht via Jumbo, Spar, Lekkerland, Conway, Foox, HAVI, Sligro, Vending@Work en Paresto. Goedhart Convenience heeft de winkels gevraagd de producten uit de schappen te halen.

„In één van onze producten te weten een gehaktbal van het merk Weidenaar is recent een mogelijke salmonella besmetting aangetroffen”, meldt Goedhart Convenience op de eigen website. Op basis daarvan is besloten het voedsel terug te roepen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee