Sensationele comeback volleybalsters FAST

Print
Sensationele comeback volleybalsters FAST

Afbeelding: Getty Images

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De volleybalsters van Fast oogsten na afloop van een zwaarbevochten overwinning terecht applaus bij de toeschouwers. Een 0-2 achterstand werd spectaculair omgebogen tot een 3-2 overwinning tegen Eurosped.

In het altijd gezellige Sint Anthonis moest het thuispubliek verbaasd hebben toegezien hoe hun team tweemaal een aardige voorsprong alsnog uit handen gaven: 27-29, 22-25. Trainer Ivo Martinovic had daar wel een verklaring voor: “We hebben in de zomer veel volleybalervaring verloren, waardoor we nu houvast en consistentie missen.”

Toch zag hij zijn ploeg met een gemiddelde leeftijd van begin twintig niet opgeven: “Ik ben heel trots op hoe de dames hoop bleven houden. Ze knokten voor elk punt.”

En met succes, De 0-2 achterstand in sets werd omgebogen naar een 3-2 overwinning (25-19, 25-23, 15-13). Martinovic is dan ook zeker blij: “Dit is heel goed voor het zelfvertrouwen van de speelsters.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu