NLcom en security: trends & ontwikkelingen. In één ochtend wijzer.

Print
NLcom en security: trends & ontwikkelingen. In één ochtend wijzer.

Cyberrisicomanagement staat bij de meeste ondernemingen nog in de kinderschoenen. Cyberweerbaar blijven is key en een relatie- en partners van NLcom praten u in één ochtend bij over dit onderwerp waarbij gevolgen, bewustwording en voorkomen centraal zullen staan.

Cybersecurity. Een hot topic waarvan we hopen dat u er niet mee te maken krijgt maar de kans is tegenwoordig groter dan ooit. Cyberrisicomanagement staat bij de meeste ondernemingen nog in de kinderschoenen blijkt uit diverse rapportages.

We bevinden ons in de fase ‘hek om de IT-organisatie en verzekeren voor als het echt mis gaat’. En we moeten naar de volgende fase waarbij we in voorkomende gevallen noodgedwongen ’accepteren’ dat criminelen binnenkomen maar er nog genoeg mogelijkheden zijn om schade te voorkomen of te minimaliseren. Cyberweerbaar blijven is key en een relatie- en partners van NLcom praten u in een ochtend bij over dit onderwerp in een seminar waarbij gevolgen, bewustwording en ’het’ voorkomen centraal zullen staan.

Met sprekers van Maastricht University (Cyber Security Excuses Bingo), Microsoft (Beveiliging voor iedereen: Zero Trust), Equans Zuid Nederland (Maar we hebben toch een virusscanner?) en AON Cyber Solutions NL (Valt cybersecurity te verzekeren?) hebben we een programma samengesteld waarbij de presentaties goed op elkaar aansluiten om antwoorden te krijgen op vragen als:

- wanneer ben ik nu optimaal beveiligd?
- hoe beveilig ik identiteiten en beheer ik toegang?
- hoe stop ik bedreigingen met geïntegreerde, geautomatiseerde beveiliging?
- aan welke knoppen moet ik draaien om grip te krijgen op risico‘s?
- en krijg ik dekking als het aan komt op verzekeren, ook als premies exorbitant gaan stijgen?

Op donderdag 18 november 2021 om 08.00 uur, startend met een ontbijt, bent u om 11.30 uur weer bijgepraat en gaat u ongetwijfeld geïnspireerd weer naar kantoor of naar huis. Meer informatie of inschrijven? https://www.nlcom.nl/security-trends-ontwikkelingen.

Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Organisatie: NLcom
Locatie: NLcom, Hoge Barakken 2, 6221 CM Maastricht
Doelgroep: beleidsbepalers en informatiemanagers waarbij de nadruk zal liggen op strategisch en tactisch niveau.